eMichanikos.gr Συνήθεις Ερωτήσεις

Εδώ μπορείτε να βρείτε απαντήσεις σε ερωτήσεις σχετικές με το πώς λειτουργεί ο Ιστότοπος. Χρησιμοποιείστε τους παρακάτω συνδέσμους ή το πλαίσιο αναζήτησης για να βρείτε την απάντηση στο ερώτημά σας.

Όροι Χρήσης και Κανόνες Λειτουργίας

Η χρήση της παρούσας Διαδικτυακής Πύλης του eMichanikos.gr (εφεξής "ΔΠ") υπόκειται στους όρους που παρατίθενται στη συνέχεια. Η χρήση της ΔΠ αποτελεί τεκμήριο ότι ο επισκέπτης ή εγγεγραμμένο, συνδρομητικό ή μη, μέλος (εφεξής "χρήστης") έχει μελετήσει, κατανοήσει και αποδεχτεί ρητά και ανεπιφύλακτα όλους τους όρους χρήσης της ΔΠ. Σε περίπτωση που ο χρήστης δε συμφωνεί με τους όρους χρήσης της παρούσας, οφείλει να μην κάνει χρήση των υπηρεσιών και του περιεχομένου της ΔΠ.

Οι παρόντες όροι χρήσης μπορεί να αναθεωρούνται και να ενημερώνονται οποιαδήποτε στιγμή και χωρίς προειδοποίηση. Παρακαλείσθε να ελέγχετε ανά τακτά χρονικά διαστήματα τους όρους χρήσης της ΔΠ καθώς η συνεχής χρήση της συνεπάγεται ότι αποδέχεστε αυτές τις αλλαγές.

Οι Κανόνες Λειτουργίας περιληπτικά:

 1. Διατηρούμε έναν και μόνο έναν λογαριασμό χρήστη (user account), με έγκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και ημερομηνία γέννησης ώστε να είναι βέβαιο ότι είμαστε ενήλικες.
 2. Τυχόν αντιρρήσεις σε επεμβάσεις των Διαχειριστών θα πρέπει να υποβάλλονται μόνο με Προσωπικό Μήνυμα και όχι δημόσια (Διαδικασία αναφοράς παραπόνων).

 3. Δεν γράφουμε με κεφαλαία, "greeklish" ούτε στο κείμενο των μηνυμάτων ούτε στους τίτλους των θεμάτων και φροντίζουμε ώστε τα μηνύματά μας να είναι ορθογραφημένα, με σύνταξη και διακριτές μικρές παραγράφους όσο αυτό είναι δυνατόν.
 4. Οι τίτλοι των θεμάτων πρέπει να είναι όσο γίνεται πιο περιγραφικοί, ορθογραφημένοι και με τόνους.
 5. Πριν ανοίξουμε καινούργιο θέμα χρησιμοποιούμε πάντα την "Αναζήτηση".
 6. Προσέχουμε ώστε το θέμα που δημιουργούμε να βρίσκεται στη σωστή θεματική κατηγορία και υποκατηγορία.
 7. Οι ερωτήσεις που κάνουμε οφείλουν να έχουν συγκεκριμένο θέμα, να διατυπώνονται με περιεκτική, τεχνική ορολογία και εφόσον αφορούν ειδικά θέματα να περιλαμβάνουν διευκρινιστικά σχέδια, φωτογραφίες, σκίτσα, τεχνικές περιγραφές. Διαβάστε και τις Βασικές οδηγίες γραπτής διατύπωσης
 8. Οι απαντήσεις σε ερωτήματα και ο σχολιασμός οφείλουν να μην ξεφεύγουν από το αρχικό θέμα και να τεκμηριώνονται επιστημονικά.
 9. Δεν κάνουμε διαδοχικές αναρτήσεις στο ίδιο θέμα και για να προσθέσουμε ή να διορθώσουμε οτιδήποτε σ' ένα μήνυμά μας χρησιμοποιούμε την "Επεξεργασία".
 10. Απαγορεύονται οι διαφημίσεις (Αν θέλετε να διαφημιστείτε επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας). Αγγελίες πώλησης εξοπλισμού/λογισμικού κ.λπ. επιτρέπονται χωρίς όμως να δημοσιεύονται τηλέφωνα επικοινωνίας.
 11. Δεν βρίζουμε και γενικώς είμαστε προσεκτικοί στην επιλογή των λέξεων που χρησιμοποιούμε.
 12. Δεν κάνουμε παράθεση ολόκληρης της αμέσως προηγούμενης δημοσίευσης για λόγους οικονομίας των Συζητήσεων.
 13. Είμαστε ευγενικοί, κόσμιοι, σεβόμαστε τους συνομιλητές μας, δεν τους προσβάλουμε, δεν τους ειρωνευόμαστε ούτε αυτούς ούτε τα συλλογικά όργανά τους (T.E.E., E.E.ΤE.M., Ε.Μ.Δ.Υ.Δ.Α.Σ., Παρατάξεις κ.λπ.).
 14. Προσέχουμε να μην παραβιάζουμε τη νομοθεσία για τα πνευματικά δικαιώματα. Γι αυτό π.χ. δε ζητούμε "σπασμένα" προγράμματα, οδηγούς χρήσης κ.λπ. που πωλούνται από εταιρίες και δεν διατίθενται ελεύθερα.

Δικαιώματα Πνευματικής Ιδιοκτησίας

 • Όλο το περιεχόμενο της ΔΠ, εκτός των ρητά αναφερόμενων εξαιρέσεων (πνευματικά δικαιώματα τρίτων), το περιεχόμενο της οποίας - ενδεικτικά - περιλαμβάνει κείμενα, γραφικά, εικόνες, φωτογραφίες σχέδια, κινούμενη εικόνα (video), ήχους κ.λπ. (εφεξής "περιεχόμενο") αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία των ιδιοκτητών του eMichanikos.gr και προστατεύεται από το ισχύον εθνικό, κοινοτικό και διεθνές δίκαιο περί πνευματικής ιδιοκτησίας.

 • Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, μεταγλώττιση, φόρτωση (upload), διαμόρφωση, τροποποίηση, δημιουργία αντιγράφων ιστοτόπων (mirroring) των ιστοσελίδων της ΔΠ ή εκπομπή της ΔΠ, με οποιονδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά, χωρίς προηγούμενη γραπτή ρητή άδεια των ιδιοκτητών ή των κατόχων των πνευματικών δικαιωμάτων. Εξαιρείται η περίπτωση της μεμονωμένης αποθήκευσης ενός και μόνου αντιγράφου τμήματος του περιεχομένου σ'' έναν απλό προσωπικό ηλεκτρονικό υπολογιστή, για προσωπική και όχι δημόσια ή εμπορική χρήση και χωρίς απαλοιφή της ένδειξης προέλευσής τους από το eMichanikos.gr, χωρίς να θίγονται με κανένα τρόπο τα σχετικά δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας.

 • Οι χρήστες της ΔΠ διατηρούν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας, αν και εφόσον ορίζονται τέτοια από την κείμενη νομοθεσία, που εκφράζουν με τα μηνύματα, προσωπικά ή δημόσια, που αναρτούν στις θεματικές ενότητες, καθώς και τα άρθρα, σχόλια και εν γένει οποιασδήποτε μορφής κείμενο, που αναρτάται σε οποιαδήποτε από τις ιστοσελίδες της ΔΠ, της οποίας όμως τη δημοσιευμένη υπόσταση παραχωρεί στη ΔΠ και δεν μπορεί να αποσύρει σε καμία περίπτωση. Ανάλογα ισχύουν για τους συνδέσμους της σχετικής ενότητας "Σύνδεσμοι" και για τα αρχεία που ανεβάζουν στην αντίστοιχη ενότητα "Αρχεία" με τη διαφορά στην τελευταία περίπτωση ότι μπορούν να διαγράφουν όσα απ'' αυτά έχουν αποδεδειγμένα τα πνευματικά δικαιώματα.

 • Για οποιαδήποτε ερώτηση σχετικά με τα δικαιώματα αναπαραγωγής οποιουδήποτε τμήματος του περιεχομένου της παρούσας ΔΠ, καθώς και για αιτήσεις έγκρισης αναπαραγωγής περιεχομένου, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το [email protected]
Σχετικοί Σύνδεσμοι:
Βικιπαίδεια - Πνευματική ιδιοκτησία
Ν.2121/93 - Πνευματική ιδιοκτησία, συγγενικά δικαιώματα και πολιτιστικά θέματα

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

 • Η διαχείριση και προστασία των προσωπικών δεδομένων του χρήστη της ΔΠ υπόκειται στους όρους της παρούσας ανακοίνωσης, τις αποφάσεις της αρμόδιας Αρχής, καθώς και τα οριζόμενα στο εθνικό, κοινοτικό και διεθνές δίκαιο σχετικά με την προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, όπως εκάστοτε ισχύει.

 • Οποιαδήποτε ενδεχόμενη μελλοντική σχετική ρύθμιση θα αποτελέσει αντικείμενο της παρούσας ανακοίνωσης. Σε κάθε περίπτωση το eMichanikos.gr διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής των όρων προστασίας των προσωπικών δεδομένων, σύμφωνα με το εκάστοτε ισχύον σχετικό νομικό πλαίσιο.

 • Συνεπώς, οι παρόντες όροι προστασίας προσωπικών δεδομένων μπορεί να αναθεωρούνται και να ενημερώνονται οποιαδήποτε στιγμή και χωρίς προειδοποίηση. Οι χρήστες της ΔΠ παρακαλούνται να ελέγχουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα τους εν λόγω όρους για τυχόν αλλαγές, καθώς η συνεχής χρήση της ΔΠ συνεπάγεται ότι αποδέχονται όλες τις ενδεχόμενες τροποποιήσεις αυτών.

 • Το eMichanikos.gr συλλέγει προσωπικά στοιχεία* των χρηστών της ΔΠ, μόνο όταν αυτοί οι ίδιοι εκουσίως τα παρέχουν με σκοπό την παροχή των υπηρεσιών που είναι διαθέσιμες ηλεκτρονικά. Προσωπικά στοιχεία είναι τα στοιχεία που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τον προσδιορισμό της ταυτότητας ή την επικοινωνία με κάποιο άτομο καθώς και άλλα στοιχεία που αφορούν το εν λόγω άτομο. Τα προσωπικά στοιχεία τα οποία συλλέγονται στη ΔΠ είναι τα ακόλουθα:
  1. Ηλεκτρονική διεύθυνση (email)
  2. Ιδιότητα
  3. Ειδικότητα
  4. Τοποθεσία (προαιρετικά)
  5. Ημερομηνία Γέννησης
 • Από τα παραπάνω αναφερόμενα στοιχεία, η ηλεκτρονική διεύθυνση και η ημερομηνία γέννησης μπορούν να παραμείνουν κρυφά από τους υπόλοιπους χρήστες πλην των Διαχειριστών, για όποιον το επιθυμεί. Ο ίδιος ο χρήστης ρυθμίζει τις σχετικές παραμέτρους της ιδιωτικότητας μέσα από τις "Ρυθμίσεις/Επεξεργασία Στοιχείων Προφίλ" και "Ρυθμίσεις/Ιδιωτικότητα Προφίλ".

 • Ο χρήστης μπορεί να επικοινωνήσει μέσω email ή της σχετικής φόρμας με τους εκάστοτε διαχειριστές της ΔΠ προκειμένου να διασταυρώσει την ύπαρξη προσωπικού του αρχείου, τη διόρθωση αυτού, την αλλαγή του ή τη διαγραφή του. Αλλαγή κάποιων εκ των παραπάνω στοιχείων μπορεί να κάνει και ο ίδιος μέσα από τις "Ρυθμίσεις/Επεξεργασία Στοιχείων Προφίλ".

 • Απαγορεύεται αυστηρά η δημοσιοποίηση δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα άλλων χρηστών ή τρίτων προσώπων χωρίς την γραπτή και ρητή άδεια τους. Τέτοια δεδομένα συμπεριλαμβάνονται και ονόματα, τηλέφωνα, διευθύνσεις, φωτογραφίες, ηλεκτρονικές διευθύνσεις, κωδικοί κ.λπ..
  Εξαίρεση του παραπάνω κανόνα αποτελεί η δημοσίευση στοιχείων εταιρειών/μηχανικών στην ενότητα "Σύνδεσμοι". Τα στοιχεία αυτά θα πρέπει να είναι διαθέσιμα στον καθέναν από τον εταιρικό/προσωπικό ιστότοπο του μέλους προς τον οποίο παραπέμπει ο σύνδεσμος.

 • Το eMichanikos.gr δε θα διαθέσει προς πώληση ή άλλως διαβιβάσει ή δημοσιοποιήσει προσωπικά στοιχεία των χρηστών της ΔΠ σε τρίτους, που δε σχετίζονται με το ίδιο, χωρίς τη συγκατάθεσή του χρήστη, με εξαίρεση την εφαρμογή σχετικών νομικών υπαγορεύσεων και προς τις αρμόδιες και μόνο αρχές.

 • Το eMichanikos.gr είναι δυνατόν να επεξεργάζεται τμήμα ή το σύνολο των στοιχείων που έχουν αποστείλει οι χρήστες για λόγους στατιστικούς και βελτίωσης των παρεχομένων υπηρεσιών του.

 • Το eMichanikos.gr μπορεί να συγκεντρώνει στοιχεία αναγνώρισης των χρηστών του ΔΠ χρησιμοποιώντας αντίστοιχες τεχνολογίες, όπως cookies ή/και την παρακολούθηση διευθύνσεων Πρωτοκόλλου Internet (IP). Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου που αποθηκεύονται στο σκληρό δίσκο κάθε χρήστη και δε λαμβάνουν γνώση οποιουδήποτε εγγράφου ή αρχείου από τον υπολογιστή του. Χρησιμοποιούνται για τη διευκόλυνση πρόσβασης του χρήστη όσον αφορά στη χρησιμοποίηση συγκεκριμένων υπηρεσιών ή/και σελίδων της ΔΠ, για στατιστικούς λόγους και προκειμένου να καθορίζονται οι περιοχές οι οποίες είναι χρήσιμες ή δημοφιλείς. Τα στοιχεία αυτά μπορεί να περιλαμβάνουν επίσης τον τύπο του προγράμματός του για πλοήγηση στο διαδίκτυο (εφεξής "πλοηγός") που χρησιμοποιεί ο χρήστης, το είδος του υπολογιστή, το λειτουργικό του σύστημα, τους παροχείς διαδικτυακών υπηρεσιών και λοιπές πληροφορίες τέτοιου είδους. Επιπλέον, το πληροφοριακό σύστημα της ΔΠ συλλέγει αυτόματα πληροφορίες σχετικά με τις τοποθεσίες που επισκέπτεται ο χρήστης της και σχετικά με τους συνδέσμους σε ιστοχώρους τρίτων που ενδέχεται να επιλέξει μέσω της χρήσης της ΔΠ.

 • Ο χρήστης της ΔΠ μπορεί να ρυθμίσει τον πλοηγό του κατά τέτοιο τρόπο ώστε είτε να τον προειδοποιεί για τη χρήση των cookies σε συγκεκριμένες υπηρεσίες είτε να μην επιτρέπει την αποδοχή της χρήσης cookies σε καμία περίπτωση. Σε περίπτωση που ο χρήστης των συγκεκριμένων υπηρεσιών και σελίδων δεν επιθυμεί την χρήση cookies για την αναγνώριση του δεν μπορεί να έχει περαιτέρω πρόσβαση στις υπηρεσίες αυτές.

 • Η παρούσα ΔΠ περιλαμβάνει συνδέσμους (links) προς άλλους δικτυακούς τόπους οι οποίοι βρίσκονται υπό την ευθύνη τρίτων φορέων (φυσικά ή νομικά πρόσωπα). Σε καμία περίπτωση δεν ευθύνεται το eMichanikos.gr για τους όρους προστασίας των προσωπικών δεδομένων τους οποίους αυτοί οι διαδικτυακοί τόποι ακολουθούν.

 • Κάθε φυσικό πρόσωπο στο οποίο αναφέρονται τα προσωπικά δεδομένα έχει σε κάθε περίπτωση το δικαίωμα, σύμφωνα με το άρθρο 12 του Ν.2472/1997, να γνωρίζει εάν αυτά αποτελούν ή αποτέλεσαν αντικείμενο επεξεργασίας.

 • Επιπλέον, έχει το δικαίωμα, σύμφωνα με το άρθρο 13 Ν.2472/1997, να προβάλει οποτεδήποτε αντιρρήσεις για την επεξεργασία των δεδομένων που το αφορούν.
Σχετικός Σύνδεσμος :
Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

* Σημείωση:
Για τον εάν όντως τα παραπάνω αναφερόμενα στοιχεία είναι δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα ή μη, έχει κατατεθεί σχετικό ερώτημα στους αρμόδιους, που είναι η Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. Αναμένουμε την απάντηση.

Περιορισμός ευθύνης του eMichanikos.gr - Δήλωση αποποίησης

 • Το eMichanikos.gr διατηρεί ΔΠ σύμφωνα με τους ειδικότερους Όρους Χρήσης και Κανόνες Λειτουργίας που αναφέρθηκαν παραπάνω ή περιλαμβάνονται σε ειδικά θέματα στις αντίστοιχες θεματικές κατηγορίες. Οι χρήστες των σχετικών υπηρεσιών οφείλουν πρωτίστως να διαφυλάττουν τη νομιμότητα και να τηρούν τους κανόνες καλής συμπεριφοράς και ευπρέπειας.
 • Το περιεχόμενο της ΔΠ διατίθεται «ως έχει» και το eMichanikos.gr δεν παρέχει καμία εγγύηση, ρητή ή μη, σχετικά με την αρτιότητα, ορθότητα, επικαιρότητα, εμπορικότητα, μη παραβίαση ή καταλληλότητα του περιεχομένου αυτού για οποιαδήποτε χρήση, εφαρμογή ή σκοπό.
  Συνεπώς, οι χρήστες του eMichanikos.gr, χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του με δική τους πρωτοβουλία, αναλαμβάνουν και τη σχετική ευθύνη διασταύρωσης των παρεχομένων πληροφοριών με τις πηγές.
 • Το eMichanikos.gr, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των ιστοσελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων της ΔΠ στις οποίες προβαίνει με δική του πρωτοβουλία και με τη γνώση των παρόντων όρων.
 • Το eMichanikos.gr δε φέρει καμία ευθύνη για τις θέσεις φυσικών ή νομικών προσώπων ή για οποιαδήποτε παρεξήγηση ή απώλειες, άμεσες ή έμμεσες, ειδικές, επακόλουθες ή άλλες, ή βλάβες οποιουδήποτε τύπου από την πλευρά των χρηστών.
 • Το eMichanikos.gr σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται κατά οποιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες σ'' αυτούς τους χώρους προσωπικές θέσεις/ιδέες/αντιλήψεις των χρηστών του.
 • Οι χρήστες παραμένουν αποκλειστικά υπεύθυνοι για όλες τις πράξεις που διενεργούνται από το λογαριασμό τους (user account), συμπεριλαμβανομένου του περιεχομένου που αναρτούν στη ΔΠ.
 • Το eMichanikos.gr δεν εγγυάται ότι οι ιστοσελίδες, οι υπηρεσίες, οι επιλογές και τα περιεχόμενα θα παρέχονται χωρίς διακοπή, χωρίς σφάλματα, ότι τα λάθη θα διορθώνονται ή ότι θα δίνονται απαντήσεις σ'' όλα τα ερωτήματα που θα τίθενται. Ομοίως το eMichanikos.gr δεν εγγυάται ότι η ΔΠ ή οποιοδήποτε άλλος συγγενικός δικτυακός τόπος ή οι διακομιστές (servers) μέσω των οποίων το περιεχόμενο τίθεται στη διάθεση των χρηστών παρέχονται χωρίς "ιούς" ή άλλα επιζήμια συστατικά. Το κόστος των ενδεχόμενων διορθώσεων ή εξυπηρετήσεων, το αναλαμβάνει ο χρήστης και σε καμία περίπτωση το eMichanikos.gr.
 • Το eMichanikos.gr δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο άλλων ιστοτόπων για τους οποίους δεν είναι δυνατό να ελεγχθεί το περιεχόμενό τους καθώς και καμία ευθύνη για περιεχόμενο που θίγει πνευματικά δικαιώματα τρίτων. Καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να μην υπάρξει ανάλογο περιεχόμενο. Σε περίπτωση όμως ανάρτησης τέτοιου περιεχομένου, αν είστε αποδεδειγμένα ο κάτοχος των πνευματικών δικαιωμάτων, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο e-mail Διαχείρισης μας ώστε να αποσυρθεί αμέσως.
 • Ως χρήστης της ΔΠ αποδέχεστε να αποθηκευτούν σε βάση δεδομένων οι πληροφορίες τις οποίες θα εισάγετε κατά την εγγραφή σας. Οι πληροφορίες αυτές δεν πρόκειται να γνωστοποιηθούν ή να πωληθούν σε τρίτο πρόσωπο ή φορέα χωρίς την άδειά σας, όμως το eMichanikos.gr δεν φέρει την ευθύνη απώλειάς τους από κακόβουλους χρήστες σε περίπτωση εισβολής τους στον διακομιστή.

Χρήση συνδέσμων (links) σε διαδικτυακούς τόπους τρίτων

 • Η ΔΠ παρέχει τη δυνατότητα πρόσβασης σε διαδικτυακούς τόπους τρίτων μέσα από κατάλληλους συνδέσμους (links). Οι εν λόγω σύνδεσμοι έχουν τοποθετηθεί αποκλειστικά για τη διευκόλυνση των χρηστών της ΔΠ, ενώ οι ιστότοποι στους οποίους παραπέμπουν υπόκεινται στους αντίστοιχους, των διαδικτυακών αυτών τόπων, όρους χρήσης. Η τοποθέτηση των συνδέσμων δεν αποτελεί ένδειξη έγκρισης ή αποδοχής του περιεχομένου των αντίστοιχων ιστοτόπων από τον Γενικό Διαχειριστή της ΔΠ, ο οποίος δεν φέρει καμία ευθύνη για το περιεχόμενο τους ούτε για τις πρακτικές προστασίας απορρήτου ή την ακρίβεια των υλικών που υπάρχουν σε αυτούς. Εάν ο χρήστης της ΔΠ αποφασίσει να χρησιμοποιήσει, διαμέσου των συνδέσμων της, κάποιον από τους διαδικτυακούς τόπους τρίτων, αποδέχεται ότι πράττει τούτο με δική του ευθύνη.

Εφαρμοστέο δίκαιο και λοιποί όροι

 • Οι ανωτέρω όροι και προϋποθέσεις χρήσης της ΔΠ, καθώς και οποιαδήποτε τροποποίηση ή αλλαγή τους διέπονται από το εθνικό δίκαιο, το κοινοτικό δίκαιο και τις σχετικές διεθνείς συνθήκες. Οποιαδήποτε διάταξη των ανωτέρω όρων διαπιστωθεί ότι είναι αντίθετη με το ως άνω νομικό πλαίσιο ή καταστεί εκτός ισχύος, παύει αυτοδικαίως να ισχύει και αφαιρείται από το παρόν, χωρίς σε καμία περίπτωση να θίγεται η ισχύς των λοιπών όρων. Το παρόν αποτελεί τη συνολική συμφωνία μεταξύ του Γενικού Διαχειριστή της ΔΠ και του χρήστη των ιστοσελίδων και υπηρεσιών του και δε δεσμεύει παρά μόνο αυτούς. Καμία τροποποίηση των όρων αυτών δε θα λαμβάνεται υπόψη και δε θα αποτελεί τμήμα της συμφωνίας αυτής, εάν δεν έχει διατυπωθεί εγγράφως και δεν έχει ενσωματωθεί σε αυτή.
  Με το παρόν συμφωνείτε ρητά ότι οι διαφορές που τυχόν προκύπτουν από την εφαρμογή των παρόντων όρων και την εν γένει χρήση της ΔΠ από τον χρήστη αυτής, εφόσον δεν επιλυθούν φιλικά, διέπονται από το ελληνικό δίκαιο και υπάγονται στη δικαιοδοσία των Δικαστηρίων της Θεσσαλονίκης.

 • Για οποιαδήποτε επικοινωνία με το Γενικό Διαχειριστή της ΔΠ παρακαλούμε αποστείλατε ηλεκτρονική επιστολή στη διεύθυνση [email protected]. Επίσης, αν έχετε διαπιστώσει οποιαδήποτε προβλήματα στο περιεχόμενο του κόμβου που άπτονται νομικών ή ηθικών θεμάτων, ειδικότερα όσον αφορά στην αναπαραγωγή του και τη χρήση των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας, παρακαλείσθε να μας ειδοποιήσετε στο [email protected].

Αναζήτηση Συνήθους Ερώτησης

Επιλέξτε αυτήν την επιλογή αν επιθυμείτε η αναζήτηση να γίνει και στο κείμενο των Συνήθων Ερωτήσεων και στις επικεφαλίδες αυτών.

Επιλέξτε με ποιον τρόπο επιθυμείτε να γίνει η αναζήτηση. "Οποιαδήποτε από τις λέξεις" θα επιστρέψει το μεγαλύτερο πλήθος σχετικών αποτελεσμάτων, ενώ αντιθέτως το "Ολόκληρη τη φράση" θα επιστρέψει μόνο αποτελέσματα που περιέχουν ακριβώς τη φράση την οποία αναζητάτε.