win2: Πρόγραμμα excel για οικοδομικές άδειες και εγκρίσεις εργασιών δόμησης μικρής κλίμακας

Αρχεία: EngiLab Beam.2D 2015 Lite Edition

Σε περίπτωση που αντιληφθείτε παράβαση των πνευματικών σας δικαιωμάτων έργου σας,
παρακαλούμε επικοινωνήστε αμέσως μαζί μας
ώστε να προβούμε στις δέουσες ενέργειες.

EngiLab Beam.2D 2015 Lite Edition

Αξιολογείστε αυτό το Αρχείο
Το ανέβασε το μέλος Xάρης - 07.11.2009
Δημιουργός Δημιουργός Ευάγγελος Πλεύρης
Μέγεθος Μέγεθος Άγνωστο Μέγεθος
Αρχεία Λήψεις 286
+ Download
Αν υπάρχει πρόβλημα με το αρχείο, π.χ. ο σύνδεσμος (link) δεν είναι πλέον ενεργός, κάνετε κλικ στο κουμπάκι "Αναφορά Αρχείου".
Πριν οτιδήποτε όμως, δοκιμάστε να κατεβάσετε το αρχείο λίγο αργότερα μήπως τυχόν υπήρξε πρόβλημα λόγω υπερφόρτωσης του διακομιστή.
Σε περίπτωση που δείτε το μήνυμα "ERROR: file not found" κάνετε αμέσως κλικ στο κουμπάκι "Αναφορά Αρχείου" και θα το διορθώσουμε, συνήθως, εντός 24 ωρών.


Πρόγραμμα ανάλυσης επίπεδων ραβδωτών φορέων (πλαίσια, δικτυώματα ή συνδυασμό τους) με πλήρες γραφικό περιβάλλον.

Δωρεάν, διαθέσιμο για λήψη στην Ενότητα Αρχείων.
  • Μόνο για χρήση μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα (προσωπική, ακαδημαϊκή ή για εκπαιδευτικούς σκοπούς). Δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για εμπορικούς σκοπούς.
  • Περιορισμοί Ανάλυσης: Η έκδοση Lite μπορεί να ανοίξει, να αποθηκεύσει και να τροποποιήσει οποιοδήποτε δομικό μοντέλο. Τα αρχεία εισόδου του είναι ακριβώς τα ίδια με αυτά της έκδοσης Pro. Ωστόσο, η έκδοση Lite μπορεί να αναλύσει μόνο μικρά Μοντέλα μέχρι 10 κόμβους, 3 Υλικά και 3 Τμήματα.
  • Δεν λείπουν χαρακτηριστικά: Μπορείτε να λάβετε την πραγματική εμπειρία της έκδοσης Pro. Όλες οι λειτουργίες της έκδοσης Pro είναι παρούσες και στην έκδοση Lite. Δεν εκτυπώνονται πουθενά banners δοκιμαστικής έκδοσης, χωρίς ενοχλητικά αναδυόμενα παράθυρα, χωρίς κρυφές χρεώσεις.
  • Ιδανικό για: Μαθητές και Χομπίστες που θέλουν να αναλύσουν μικρά μοντέλα, ή Επαγγελματίες Μηχανικούς που θα επιθυμούσαν να δοκιμάσουν το πρόγραμμα πριν από την αγορά της έκδοσης Pro.
  • Τεχνική Υποστήριξη για την έκδοση Lite παρέχεται μόνο μέσω email στο support@engilab.com.

Εικόνες

Καμία

Αν έχετε ερωτήματα για το αρχείο μη γράψετε εδώ, στα σχόλια, αλλά στην ενότητα "Συζητήσεις", στην κατάλληλη θεματική κατηγορία.
Αν ρωτήσετε εδώ, οι πιθανότητες να σας απαντήσει κάποιος είναι ελάχιστες.


Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια.