win2: Πρόγραμμα excel για οικοδομικές άδειες και εγκρίσεις εργασιών δόμησης μικρής κλίμακας

Αρχεία: Displacement Based Design of RC Walls wih SFSI

Σε περίπτωση που αντιληφθείτε παράβαση των πνευματικών σας δικαιωμάτων έργου σας,
παρακαλούμε επικοινωνήστε αμέσως μαζί μας
ώστε να προβούμε στις δέουσες ενέργειες.

Displacement Based Design of RC Walls wih SFSI

Το ανέβασε το μέλος disotiri - 13.04.2014
Δημιουργός Δημιουργός Σωτηριάδης Δημήτρης
Μέγεθος Μέγεθος 3,05 MB
Αρχεία Λήψεις 22
+ Download
Αν υπάρχει πρόβλημα με το αρχείο, π.χ. ο σύνδεσμος (link) δεν είναι πλέον ενεργός, κάνετε κλικ στο κουμπάκι "Αναφορά Αρχείου".
Πριν οτιδήποτε όμως, δοκιμάστε να κατεβάσετε το αρχείο λίγο αργότερα μήπως τυχόν υπήρξε πρόβλημα λόγω υπερφόρτωσης του διακομιστή.
Σε περίπτωση που δείτε το μήνυμα "ERROR: file not found" κάνετε αμέσως κλικ στο κουμπάκι "Αναφορά Αρχείου" και θα το διορθώσουμε, συνήθως, εντός 24 ωρών.


Πρόκειται για τη διπλωματική μου εργασία στο πλαίσιο ολοκλήρωσης του μεταπτυχιακού μου στη Σεισμική Μηχανική.

Στην παρούσα εργασία επιχειρήθηκε η ανάπτυξη καμπυλών σχεδιασμού της επιτελεστικότητας της θεμελίωσης σε όρους τέμνουσας δυσκαμψίας και ισοδύναμου λόγου ιξώδους απόσβεσης λόγω της αδρανειακής αλληλεπίδρασης εδάφους-θεμελίωσης-ανωδομής. Οι εν λόγω καμπύλες σε συνδυασμό με την μέθοδο σεισμικού σχεδιασμού με βάση τις μετακινήσεις που έχει προταθεί από τους Priestely, Kowalski και Calvi (2007) δίνουν μια μέθοδο σχεδιασμού όπου ανωδομή και θεμελίωση σχεδιάζονται ταυτόγχρονα και ο σχεδιαστής μπορεί να ορίσει το ρόλο της θεμελίωσης στη συνολική συμπεριφορά του κτιρίου. Όλη η εργασία βασίζεται στις σύγχρονες αντιλήψεις που έχουν προκύψει από σχετικά πρόσφατες πειραματικές και αριθμητικές έρευνες άλλα και παρατηρήσεις από συμπεριφορά κτιρίων σε σεισμούς, σχετικά με το ρόλο που μπορεί να παίξει το σύστημα θεμελίωσης εάν επιτραπεί η αξιοποίηση της μη γραμμικής συμπεριφοράς του.

Η εργασία περιορίζεται στη μελέτη τοιχωμάτων Ο/Σ πάνω σε επιφανειακές θεμελιώσεις που εδράζονται σε αμμώδη εδάφη χωρίς την ύπαρξη υπόγειου υδροφορέα.

Εικόνες

Καμία

Αν έχετε ερωτήματα για το αρχείο μη γράψετε εδώ, στα σχόλια, αλλά στην ενότητα "Συζητήσεις", στην κατάλληλη θεματική κατηγορία.
Αν ρωτήσετε εδώ, οι πιθανότητες να σας απαντήσει κάποιος είναι ελάχιστες.


Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια.